Viterra Pro de geschikte partner voor uw wijnbouwmaterialen

Viterra Pro, tools voor wijnbouw

Druivenplanten aankopen en planten is slechts de eerste stap in het wijnbouwverhaal. Na de aanplant dient het geleidingssysteem opgezet te worden. De keuze tussen palen, draden en toebehoren is bijna eindeloos.

Met ViterraPro bundelen wij een kwalitatief hoogstaand assortiment wijngaardmateriaal met een overzichtelijk aanbod aan opties. We streven ernaar om onze klanten het best mogelijk geleidingssysteem aan te bieden voor zijn aanplant met voldoende keuzemogelijkheden volgens budget en eigen inzicht.

Wij werken enkel met topproducenten van wijngaardmateriaal met veel expertise. Voor palen, plantstaven, draden, ankers, draadspanners, … Wij vertegenwoordigen volgende merken in de Benelux: Voestalpine Profilafroid, Bekaert, Maxtensor, SCDC pallisage, Sodisac, Vinotto en nog veel meer. In samenwerking met partners bieden wij ook alle service voor het plaatsen van palen en ankers en het spannen van draden aan.

Samen met Viterra, ViterraPro en onze partners haal je dus alle expertise in huis voor de volledige aanleg van uw wijngaard. We begeleiden U graag van plan tot de oplevering van uw volledig aangelegde wijngaard.